7 juli 2021 inge@teeuwen.tv

Voor een aflevering van de TV Show op Reis interviewde ik de ‘machtigste vrouw van Amerika’, Nancy Pelosi. Zij is de eerste vrouwelijke voorzitter van het Huis van afgevaardigden.

Over hoe zij Donald Trump dwars zat en op haar 79e in feite de enige echte tegenstrever was van de president. Maar ook over haar cynische applausje na Trumps State of the Union en haar Nederlandse schoonzoon, correspondent Michiel Vos. In Amsterdam en thuis in New York vertelde Michiel hoe zijn wereld veranderd is na zijn huwelijk met Nancy’s dochter Alexandra en over het leven van hun zoontjes Thomas en Paul. Zij komen bij de paus, gaan thuis op bezoek bij ‘oom Donald’ en ontmoetten Willem-Alexander en Maxima.7 juli 2021 inge@teeuwen.tv

Dirigent Jaap van Zweden beleefde een groot moment in zijn carrière: zijn inaugurele concert als music director van het New York Philharmonic Orchestra. Voor de TV Show was ik als verslaggever in New York en deed daar uitgebreid verslag van wat zich de avond tevoren in en rond het Lincoln Center heeft afgespeeld, hoe de reacties waren en welke bekende Amerikanen er bij aanwezig waren.

Op de rode loper ontmoette ik Alec Baldwin en dat zorgde voor een geestige conversatie.


Special-UN-Coordinator-Sigrid-Kaag-BEW-1200x945.jpg

19 mei 2017 inge@teeuwen.tv

Topdiplomaat voor de VN. Van oktober 2013 tot september 2014 leidde zij de ontwapeningsmissie die moet leiden tot de vernietiging van de chemische wapens in Syrië. Vanaf december 2014 is ze werkzaam als Special Coördinator van de VN in Libanon. Inge Teeuwen regisseerde en interviewde Kaag in Jeruzalem.19 mei 2017 inge@teeuwen.tv

Von Thurn und Taxis is een Duits adellijk geslacht van Italiaanse herkomst dat grote rijkdom verwierf. Princess Gloria von Thurn und Taxis is de flamboyante weduwe van Johannes von Thurn und Taxis, de 11e vorst van Thurn und Taxis. Ze is ondernemer en bewoonster van het omvangrijke slot Emmeram.

In het Beierse Regensburg regisseerde Teeuwen de reportage met de prinses.19 mei 2017 inge@teeuwen.tv

Oscar Abolafia is een Amerikaans fotograaf, bekend vanwege zijn foto’s van celebrities. Zijn werk verscheen in veel wereldberoemde magazines in jaren 60, 70 en 80.

Abolafia fotografeerde de Kennedy family, Andy Warhol, Michael Jackson, Elizabeth Taylor, Jack Nicholson, Audrey Hepburn en Elvis Presley. Hij werkte voor People Magazine, Vanity Fair en Harper’s Bazaar.